Mūsų paslaugos: greitai ir patikimai tvarkome dokumentus turistinėms vizoms gauti.

Kokybiškas ir malonus aptarnavimas, dokumentų paėmimas ir pristatymas.

Bendra informacija dėl vizų išdavimo Kinijos ambasadoje:

Kinijos ambasados tinklapis http://lt.china-embassy.org/

Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos pažymi kad, Uždaroji akcinė bendrovė „Anvizija“ įregistruota Juridinių asmenų registre atitinka kelionių agentūrai keliamus reikalavimus ir gali teikti kelionių agentūros paslaugas.

Kelionių agentūros pažymėjimo Nr.012756

Pažymėjimas išduotas 2012 04 03

 

Vizos į Kiniją

Kreipkitės mob. tel., Viber, WhatsApp: +370 679 84011, tel. +370 5 2652511

Vizos tipas 3-4 d.d.    Antrad.-ketvirtad.                Ketvirtad.-antrad. 6-7 d.d.     Antrad.- antrad.             Ketvirtad.-ketvirtad.
1- kart. 3 mėn. 125€ 100€
2- kart. 6 mėn. 135€ 110€
Daugkartinė 6 mėn. 400€ 350€
Daugkartinė 12 mėn. 490€ 440€

 

Reikalingi dokumentai:

  1. Pasas galiojantis 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
  2. Pase turi būti ne mažiau nei 2  laisvi puslapiai įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos);
  3. Viena nuotrauka (3,5 x 4,5 cm);
  4. Adresas kur gyvens Kinijoje, arba viešbučio rezervacija;
  5. Avia bilietų rezervacijos kopijos. Buvimo dienų skaičius Kinijoje ribojamas bilietų datomis.
  6. Daugkartinėms verslo vizoms reikalinga ankstesnes Kinijos vizos kopija, pažymą iš darbovietės apie pajamas anglų kalba, prašymas daugkartinei vizai išduoti;
  7. Nurodyti „SOS asmeni“ į kurį būtų galima kreiptis nelaimės atveju Kinijoje ( Varda ir Pavarde, kontaktinio telefono numerį);
  8. Sutuoktinio Vardas ir Pavardė (mergautinė pavardė) bei gimimo data;

Dokumentai vizų įforminimui priduodami į ambasadą tik antradieniais ir ketvirtadieniais;

Dokumentai turi būti pateikti prieš 1 darbo dieną iki 14:00 valandos. (Galima persiusti dokumentu skenuotos kopijos el. paštu.)