Mes siūlome: Kokybišką ir malonų aptarnavimą, dokumentų paėmimo ir pristatymo. Jums nereikės pildyti anketas, stovėti eilėse prie ambasados, mes viską padarysime už Jūs. Laiku, greitai ir patikimai sutvarkome dokumentus turistinėms ir dalykinėms  vizoms gauti.

Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos pažymi kad, Uždaroji akcinė bendrovė „Anvizija“ įregistruota Juridinių asmenų registre atitinka kelionių agentūrai keliamus reikalavimus ir gali teikti tarpininkavimo  paslaugas tvarkant vizas.

Kelionių agentūros pažymėjimo Nr.012756

Pažymėjimas išduotas 2012 04 03

Vizos į Tailandą

Kreipkitės mob. tel. 8 679 84011, tel. 8 5 2652511

Nr. Vizos tipas Galiojimo trukmė Įforminimo terminas Kaina EUR
1. 1-kartinė turistinė Iki 60 dienų Per 7 d.d. 50
2. Daugkartinė turistinė 6 mėn. Iki 60 dienų per vieną išvyką Per 7 d.d. 180

 

Vizų išdavimui būtini dokumentai:

  1. Pasas (turi galioti mažiausiai 6 mėn. nuo įvažiavimo į Tailandą);
  2. Pase turi būti ne mažiau nei 2 puslapiai vizai įklijuoti (į „kiti įrašai“ ir „pastabos“ – vizos neklijuojamos);
  3. Pasas- nesuplėšytas, neapdraskytas, tvarkingas;
  4. Paso kopija (puslapio su nuotrauka) ;
  5. 1 nuotrauką (3,5 * 4,5 cm; spalvota; daryta ne seniau, kaip prieš 6 mėn.);
  6. Užpildyta anketa (2-jose vietose turi būti turisto parašas), teirautis pas mus biure;
  7. Kelionės dokumentų kopijos;
  8. Lėktuvo bilietų rezervacija;
  9. Viešbučio rezervacijos kopija (bent pirmai nakvynei);
  10. Leidimas laikinai/nuolat gyventi Lietuvoje kopiją (ne Lietuvos piliečiams)

Kreipiantis dėl turistinės daugkartinės vizos reikia pateikti:

  • Galiojantį pasą (galiojimo laikas ne trumpesnis kaip 6 mėn. nuo įvažiavimo į šalį dienos);
  • Paso kopiją (puslapio su nuotrauka);
  • Užpildytą prašymo formą (pildoma lietuvių arba anglų kalba);
  • Leidimo laikinai/nuolat gyventi Lietuvoje kopiją (ne Lietuvos piliečiams);
  • Patvirtinimą iš banko, kad sąskaitoje yra bent 5000 EUR lėšų (per paskutinius 6 mėnesius);
  • Patvirtinimą iš darbovietės, kad asmuo turi darbą. Studentams – patvirtinimą iš aukštosios
    mokyklos. Nedirbantys asmenys pateikia už juos laiduojančio asmens garantinį raštą;

  • Banko patvirtintą kvitą apie sumokėtą mokestį už vizą (internetinio pavedimo kopija netinka);
  • 1 spalvotą nuotrauką (darytą ne seniau kaip prieš 6 mėn., 4,5 cm x 3,5 cm);
  • Išpirkto lėktuvo bilieto kopiją (su grįžimu atgal arba išvykimu į kitą šalį, bent pirmam įvažiavimuiį šalį);
  • Viešbučio rezervacijos kopiją (bent pirmai nakvynei).
      Anketiniai duomenys:

      1. Vardas, pavardė (mergautinė pavardė);
      2. Gyvenamoji vieta;
      3. Darbovietė, adresas, pareigos;
      4. Vedybinė padėtis;
      5. Asmeninis telefono numeris;
      6. Nurodyti „SOS asmenį“, į kurį galima būtų kreiptis nelaimės atvėju Tailande (Vardas, pavardė, kontaktinis telefono numeris, kas Jums šis asmuo skaitosi)
      7. Jeigu kartu keliauja vaikai, nurodomi jų vardai, pavardės ir gimimo datos;
      8. Atvykimo/išvykimo į/iš Tailandą/-o datos; informacija iš bilieto;
      9. Ankstesnio vizito Tailande data;
      10. Viešbučio pavadinimas ir adresas kur apsistos turistas Tailande; informacija iš viešbučio rezervacijos

       

      PASTABA. Keliaujančių vaikų iki 14 metų anketose turi pasirašyti abu tėvai (kitu atvėju reikalingi papildomi vaiko globą patvirtinantys dokumentai – gimimo liudijimas, ištuokos liudijimas ir pan.)

      Dėmesio. Konsulatas dirba pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais 10.00-12.00 val.