Mūsų paslaugos: greitai ir patikimai tvarkome dokumentus turistinėms ir dalykinėms vizoms gauti.

Kokybiškas ir malonus aptarnavimas, dokumentų paėmimas ir pristatymas.

Bendra informacija dėl vizų išdavimo Kazachstano ambasadoje:

Kazachstano ambasados tinklapis http://kazakhstan.embassy.lt

Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos pažymi kad, Uždaroji akcinė bendrovė „Anvizija“ įregistruota Juridinių asmenų registre atitinka kelionių agentūrai keliamus reikalavimus ir gali teikti kelionių agentūros paslaugas.

Kelionių agentūros pažymėjimo Nr.012756

Pažymėjimas išduotas 2012 04 03

Vizos į Kazachstaną

Kreipkitės mob. tel. 8 679 84011, tel. 8 5 2652511

 

VIZOS TIPAS Pastabos Reikalingi duomenys 6 D.D 7-8 D.D
Vienkartinė turistinė iki 30 d. Viza gali gauti asmenys kurie nebuvo KZ, arba buvo labai seniai 63€
Dvikartinė turistinė iki 60 d. Viza gali gauti asmenys kurie nebuvo KZ, arba buvo labai seniai Buvimas šalyje ne ilgiau 30 d. per viena įvažiavimą 105€
Vienkartinė tarnybinė iki 30 d. Reikalingi KZ įmonės kontaktai 65€
Vienkartinė tarnybinė iki 90 d Reikalingi KZ įmonės kontaktai 105€
Dvikartinė tarnybinė iki 90 d Buvimas šalyje ne ilgiau 30 d. per viena įvažiavimą Reikalingi KZ įmonės kontaktai. Viza įsigalios po 14 d. nuo užsakymo 180€
Trikartinė tarnybinė iki 90 d Buvimas šalyje ne ilgiau 30 d. per viena įvažiavimą Reikalingi KZ įmonės kontaktai Viza įsigalios po 14 d. nuo užsakymo. Reikalinga aviabilietų rezervacija 195€
Daugkartinė 6 mėn. Buvimas šalyje ne ilgiau 30 d. per viena įvažiavimą, per 180 d. buvimas 60d. Viza įsigalios po 14 d. nuo užsakymo. Reikalinga aviabilietų rezervacija 285€
Daugkartinė12 mėn. Buvimas šalyje ne ilgiau 30 d. per viena įvažiavimą, per 180 d. buvimas 60d.  Viza įsigalios po 14 d. nuo užsakymo.Reikalinga aviabilietų rezervacija 320€
Daugkartinė 6 mėn.vairuotojams Buvimas šalyje ne ilgiau 30 d. per viena įvažiavimą, per 180 d. Viza įsigalios po 14 d. nuo užsakymo. Reikalingas notariškai patvirtintas teisiu vertimas i rusų kalba. 290€*
Daugkartinė 12 mėn.vairuotojams Buvimas šalyje ne ilgiau 30 d. per viena įvažiavimą, per 365 d. Viza įsigalios po 14 d. nuo užsakymo. Reikalingas notariškai patvirtintas teisiu vertimas i rusų kalba. 320€
Vienkartinė turistinė  iki 30 d. vaikams iki 16 m. Reikalingos abiejų tėvų pasų ir vaiko gimimo liudijimo kopijos 38€
Dvikartinė turistinė iki 60 d. vaikams iki 16 m. Reikalingos abiejų tėvų pasų ir vaiko gimimo liudijimo kopijos Buvimas šalyje ne ilgiau 30 d. per viena įvažiavimą 55€
Tranzitinė vienkartinė  Reikalinga trečios šalies viza, aviabilietų rezervacija 40€
Tranzitinė dvikartinė Reikalinga trečios šalies viza, aviabilietų rezervacija 50€

 

Dėl skubesnių variantų teirautis biure.

Bendrosios pastabos :

  1. Pasas turi galioti  mažiausiai 3 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
  1. Pase turi būti ne mažiau nei  3  laisvi puslapiai įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“       vizos neklijuojamos).
  1. Vaikams iki 16 m. gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos
  1. Trečiadienais konsulatas nedirba. Ši diena neįskaitoma į vizos forminimo laiką.
  1. Užsakymo diena neįskaitoma, skaičiuojama nuo sekančios darbo dienos. (DAUGKARTINĖMS)
  1. Tolimųjų reisų vairuotojams išduodamos max 6 mėn vizos.
  1.  Vizai gauti Kazachstano konsulatas nepriima Lietuvos Respublikos piliečių pasų, išduotų iki    2003 m. (Žalius pasus nepriima).

Reikalingi dokumentai :

  1. Pasas – nesuplėšytas, neapdraskytas, galiojantis mažiausiai 3 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
  2. Viena nuotrauka spalvota, matinė, baltas fonas  3,5*4,5 cm.
  3. Anketiniai duomenys: darbovietė, adresas, pareigos, telefono numeris, gyvenamasis adresas, asmeninis telefono numeris, moterims mergautinė pavardė, jei gimėt ne Lietuvoje gimimo miestas ir imigravimo i Lietuva metai, jei anksčiau lankėtes Kazachstane- tai kuriais metais ir kokio tipo buvo viza.
  4. Sutuoktinio Vardas ir Pavardė (mergautinė pavardė) bei gimimo data.